Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да сваля гумата на вратите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да сваля гумата на вратите...

Здравейте, някой знае ли как да сваля гумата на дражките на вратите и около копчетата и да остане на пластмаса,тъй- като са доста издраскани ,има ли препарат с който да си помогна и да не подейства на пластмасата,благодаря ..

Първоначално публикувано от charmsbg Покажи съобщение
    Здравейте, някой знае ли как да сваля гумата на дражките на вратите и около копчетата и да остане на пластмаса,тъй- като са доста издраскани ,има ли препарат с който да си помогна и да не подейства на пластмасата,благодаря ..
    Каква кола, кое наричаш гума? Всичко става с разглобяване
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Ще съм ти благодарен ако кажеш с какво ще премахнеш издрасканото... Мисля, че колегата нарича гума, пластмаската на копчетата за прозорците... ?!
      Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
      146 1.4 - Темпераментната друсалинда
      Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Човека иска да махне покритието на дръжките и на конзолата с копчетата за прозорците...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
          Ще съм ти благодарен ако кажеш с какво ще премахнеш издрасканото... Мисля, че колегата нарича гума, пластмаската на копчетата за прозорците... ?!
          И аз така мисля, ама ... И това няма премахване общо взето - къртовски труд
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Иначе колега вземи си такъв спрей и напръскай олюпените дръжки :

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Космос, черен мат с пластификатор! От бояджийски магазин, цена 9.5лв. Обезмасляваш добре, може с водна шкурка 2000, аз така направих и после птъскаш, като засъхне за ден някъде става номер едно, като гума е такова, мн добре.
            http://clubalfaromeo.com/forum/showp...5&postcount=17
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
            X